Vårdag

Idag har det varit riktigt varmt och skönt i solen! När jag kom hem från stallet tog jag och Adam med oss fika och gick till Lysingsbadet med Maxen! Nu får det fan inte komma någon mer snö för nu vill vi ha vååår <3
Nu har Adam börjat med maten och jag ska fixa det sista i tvättstugan! Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag =)



Kalas i efterskott

Var hos Mamma och Ebba nyss eftersom Ebba fyllt "27" som han gör varje år! =) Dom hade gjort hemmagjord pizza, det var gottit! Ska gå bort till Torre en sväng snart =) Ha de gött!!


Happy Harrys

Vem har beställt mer snö? ...Inte jag i alla fall... Åhh vad besviken jag blev när jag vaknade imorse när allt var vitt och snöstorm... Har blivit så glad av solen och barmarken och små lökar som börjar komma upp så kommer det här???? Hoppas det försvinner snabbt iaf!

Nu har jag gjort mig iordning och är på g ner till harrys på "Happy harrys" nån slags after work grejs! Ska dit med Adam, Andreas och Elle och äta lite mat =) Ha en trevlig fredagsmyskväll <3

Bästa som finns att sova på matte, min lilla mupp <3

Ridit!

Igår var Adis med i stallet och kollade lite när jag red :) Nu har snön äntligen smält undan i paddocken så man kan va där :D Edall var jättebråkig i början men han gav sig till slut och då gick det bra :)
Idag red jag och Linnea en jobbig och guppig tur i skogen men hemmåt på väg gick det bättre än nånsin! Anna var ju hemma i helge och hjälpte oss lite med vad vi ska träna på! Hon är så duktig!

Enda bilden Adam tog innan kameran dog! Han vill gärna gå mot utgången så vi va ute i snön och snurra lite =)

Storstädning

av BILEN! Äntligen, det var välbehövligt :) Trodde inte den kunde bli så här ren faktiskt :) Köpte sån där skumdukar man kan göra rent klädseln med som funkade himlarns bra!! Nu ska vi ta tag i att leta ny bil! Imorgon ska vi ta lite bilder på den här så vi kan lägga ut den för försäljning! Längtar efter en combi <3 Min söta pappa är så snäll och lånar ut sin andra bil till oss om vi lyckas sälja den innan vi hittat en ny :)

Nån som behöver en bil? ;)


hellloop

Jaa hade totalt glömt bort bloggis haha, men det händer ändå inte så mycket intressant i mitt liv just nu... Jag jobbar om dagarna och hänger mest i stallet =) Edall börjar få upp sin kondis mer och mer, känns skönt att man kan rida mycket mer nu när gruset börjar komma fram  på vägarna! Nästan så man inte behöver brodd! Men lite till får man nog vänta innan man vågar skruva ur dom=)

Igår var jag och Lotta på kurs i Hallingeberg med Lina ögren wessman! Handlade om vardagslydnad till häst, mycket markarbete! Det var intressant, bra med både praktiskt och teoretiska övningar tycker jag :) Fick lite idéer om hur jag kan börja med min lilla polle från backen!

Nu väntar jag på att min man ska komma hem från sin jaktexamen så vi kan åka och handla! Jobbigt när man inte har NÅNTING gott hemma :( Jag är så där att jag alltid vill ha nånting gott hemma men det tar slut lika fort haha
Trevlig kväll <3

Mobilbilder



Här är Lotta som böjer lite huve =)



Lina ska få hästen att gå på plankan! Bra lastningstips =)



En bild på fina Adis när han jagar hitta jag också i telen =)

Klick klack

Jag har slutit ett avtal med max och klickern! Jag älskar klicker, varför har jag inte testat innan?! Han fatta direkt, gick kanonfint :) Ska nog fasen börja klicka Edall också! Får köpa något magert godis till Max eftersom han lätt blir en tjockis om man inte ser upp!


Vinna på lotto

Det kanske är något jag skulle satsa på nu =) för det är j****t dyrt att ha häst alltså! Men det är fan värt varenda krona för min älskling :) Snart är alla vaccinationer någorlunda klara, så nu får vi börja tävla om en vecka om vi vill, men jag tror inte vi är redo för det än haha! Han hade inga vargtänder, skönt! Såg att han tappat en sko idag... hovis kommer på torsdag men bra att ha lite extra brodd.. Leta massor men kunde inte hitta den ;(



Adam följde med när vettan skulle komma för jag orka inte köra, har sprängande huvudvärk som vägrar ge med sig :/