Snark

Jag går jämt upp för tidigt... Tror att det tar längre tid att göra iordning sig än vad det gör! Efter jobbet ska jag till Komvux och sälja en bok till en! Sista boken nu, skönt att ha blivit av med alla =) Nu ska jag gå en promenix med Maxen, ha en bra dag! kram kram



En bild från lördagen =)

Maxen

Pappa tycker jag ska lägga in lite fler bilder på maxen så jag tog lite idag när vi var på morgonpromenixen! "Springbilder" tycker jag kan se så roliga ut haha! När kinderna och tungan fladdrar!


Vardagsmat!

Jag tycker det är jobbigt när man har fått total idetorka när det gäller mat! Så därför tänkte jag dela med mig av lite recept i den här kategorin! ;)

Gratinerad köttfärspasta är en rätt jag verkligen gillar! Den här hur enkel som helst och går jättesnabbt att göra!

Du behöver:
250 g penne
400 g köttfärs
smör
1 purjolök
1 tsk salt
2½ dl tomatsås (jag brukar hälla i en dolmio ;)
2½ dl kelda ostsås

Sätt ugnen på 250°. Koka pastan. Stek köttfärsen i smör i en stekpanna och rör så att den smular sig. Strimla purjolöken och låt den fräsa med. Krydda med salt och rör i tomatsåsen. Varva köttfärs och pasta i en smord ugnssäker form. Ringla över ostsåsen. Gratinera i övre delen av ugnen i ca 5-10 min. Servera med sallad :)


En dag i Stallet!

Idag hittade vi massa blod i hagen.. då var det stackars Hildir som antagligen fått en spark på benet och fått ett litet broddhål som blödde :( Gick bra att rida idag iaf! Edall blev livrädd för en presenning och Askur gick ner i spagat med bakbenen men annars gick det bra haha! Jäkla halka alltså..







Fina Sunna



Söta Fylkir


Mysfredag!

Hemma från stallet nu :) Var tre stora grand danois där, tycker dom är lite läskiga :( Speciellt när man inte känner dom! Gick iaf bra att rida på Edallbusen idag, mötte många bilar! Vill ha en trafiksäker häst så det är bra träning, värsta jag vet när hästar blir nervösa av trafik...

Ikväll blir det mys med god mat och godis med Adis <3 Imorgon stallet och sedan club 9 med Andreas och Elle!
Just de! Jag har fått tillbaka Edalls pass från SIF idag! Nu är han helt min :)))


Hemma skönt

Den här veckan har jag jobbat så mycket så jag inte har hunnit med Max ordentligt som jag vill :( Han har inte fått så mycket uppmärksamhet som han brukar så vi tog bilen och åkte till Hjorted idag :)! Han älskar ju att åka bil och där har han ju sin kompis också! Ush hatar verkligen att köra bil själv i mörkret, man blir sömnig, så är det halt och djur som springer och ljus som bländar :( Nu ska jag ta och steka lite pankisar till Adams lunchlåda så blir han nog glad =)


Här står han alltid när han hör en bildörr <3

Ny blogg!

Gissa vem som vanligt har hjälpt mig att fixa och trixa med blogg :) Älskade peffy <3 Jag vill börja om från början nu, så det kanske förhoppningsvis ska bli roligare att uppdatera! Händer väl inte något speciellt intressant i livet just nu men kommer att skriva mycket om mina djur så klart ;) för dom ÄR mitt liv! Och så blir det lite om mat och kommande events! Hoppas ni kommer gilla den nya mycket bättre! <3